مکمل غذایی ساقه درخت دارچین، یک مکمل همه فن حریف، مخصوصاً برای پایین آوردن قندِ خون!

به گزارش فروشگاه خورشید، حسام حاجی عباسی مدیر عامل شرکت غذایی و دارویی نواندیش، ایده پرداز و محقق گیاهانِ دارویی: در ابتدا شرح بدم که دارچین چیست.

مکمل غذایی ساقه درخت دارچین، یک مکمل همه فن حریف، مخصوصاً برای پایین آوردن قندِ خون!

دارچین نوعی ادویه خوشبو است که در برخی از غذا ها می ریزند. از دارو های گیاهی خوشبو نیز محسوب می گردد. درخت دارچین که بیشتر در هندوستان و چین می روید، جزو رده دولپه ای های جداگلبرگ می باشد و همواره سبز است. بومی سریلانکا است و برترین آن دارچین سیلانی است. گل های منظم و سفید مایل به زرد دارد، پوست آن را هم که قهوه ای رنگ است دارچین می گویند. درختچه دارچین درختی است کوچک، به ارتفاع 5 تا 7 متر که از تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می گردد. گل های این ادویه در فاصله ماه های بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می گردد. برگ این درخت سبز سیر و دارای گل هایی به رنگ سفید است. دارچین بومی سری لانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن به عنوان ادویه به کار می رود.

در قرون وسطی از دارچین برای درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد استفاده می شد. تحقیقات تازه نیز بر خواص و فواید پزشکی دارچین تأکید دارند.

از خواص دارچین می توان به:

  • منبع غنی از آنتی اکسیدان

دارچین با انواع آنتی اکسیدان های محافظ که سبب کاهش آسیب رادیکال های آزاد و کاهش روند پیری در بدن می شوند، غنی شده است. در واقع، محققان 41 ترکیب مختلف محافظ نماینده از خواص دارچین را تا به امروز شناسایی نموده اند!

ORAC دارچین، که برای مقدار گیری غلظت آنتی اکسیدان ها در غذا های مختلف استفاده می گردد، 7 است و در مطالعه ای که فعالیت آنتی اکسیدانی 26 عصاره را مقایسه کرد، دارچین توانست رتبه اول را به دست آورد و آنتی اکسیدان هایش از سایر گیاهان و ادویه های قوی، از جمله سیر، آویشن، رزماری و فیبر بیشتر بود.

خواص دارچین به آنتی اکسیدان هایی به نام پلی فنول ها، اسید فنولیک و فلاونوئید ها در آن مربوط می گردد. این ترکیبات برای مبارزه با استرس اکسیداتیو در بدن مفید می باشند.

آنتی اکسیدان های مختلف موجود در دارچین به کاهش تعداد زیادی از علائم و بیماری ها یاری می نمایند، زیرا آن ها رادیکال های آزاد را مهار می نمایند. خواص دارچین دارای توانایی در کاهش بسیاری از انواع استرس اکسیداتیو، از جمله توانایی محدود کردن اکسید نیتریک در فراوری پراکسیداسیون خون و چربی (چربی) است که هر دو می توانند به جلوگیری از اختلالات مغزی، سرطان، بیماری های قلبی و سایر بیماری ها، می باشد.

  • دارای خواص ضد التهابی

آنتی اکسیدان ها در دارچین دارای اثرات ضد التهابی هستند که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، سرطان، کاهش عملکرد مغز و … یاری نمایند. محققان بیش از هفت نوع ترکیبات فلاونوئید را تنها در دارچین شناسایی نموده اند که در مبارزه با افزایش خطرناک التهاب در سراسر بدن بسیار موثر هستند.

از آنجایی که دارچین باعث کاهش تورم و التهاب می گردد، می تواند در کنترل درد مفید باشد. زیرا مطالعات نشان می دهند که دارچین به کاهش درد عضلانی، درد PMS، شدت واکنش های آلرژیک و سایر علائم مرتبط با درد نیز یاری می نماید.

  • محافظت از قلب

مطالعات نشان داده اند که یکی دیگر از مزایای استفاده از دارچین این است که این ادویه تعدادی از رایج ترین عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد:

  • کلسترول بالا
  • تری گلیسیرید بالا
  • فشار خون بالا

ترکیبات خاص دارچین می توانند به کاهش کلسترول تام، LDL کلسترول بد و تری گلیسیرید یاری نمایند، در حالی که HDL را بالا می برند. دارچین بعلاوه فشار خون بالا را که یکی دیگر از عوامل خطر برای ایجاد بیماری قلبی یا سکته مغزی است را کاهش می دهد.

تحقیقات نشان داده اند که دارچین برای انعقاد خون نیز مفید است و به وسیله یاری به بدن برای ایجاد لخته خون، از خونریزی جلوگیری می نماید. دارچین بعلاوه گردش خون را افزایش می دهد و توانایی بهبود دهنده بافت های بدن را دارد. این بافت های شامل بافت قلب نیز می باشند که احتیاج به بازسازی دارد تا به مبارزه با حملات قلبی، بیماری قلبی و سکته مغزی یاری کند.

  • یاری به مبارزه با دیابت

دارچین دارای اثر ضد دیابتی است. این ویژگی باعث کاهش سطح قند خون می گردد و می تواند حساسیت به انسولین هورمون را افزایش دهد. انسولین هورمون حیاتی ضروری برای حفظ سطح قند خون است. همین مشکل مقاومت به انسولین با سایر بیماری ها مانند سندرم متابولیک و افزایش وزن همراه است.

دارچین نقش مهمی در جلوگیری از آنزیم های خاصی به نام آلانین ها دارد که اجازه می دهند تا گلوکز (قند) به خون منتقل گردد. بنابراین، کاهش اندازه گلوکزی که پس از خوردن غذا های حاوی قند زیاد به خون وارد می گردد، برای افراد دیابتی بسیار مهم است.

به همین علت، بسیاری از مطالعات نشان داده اند که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می توانند با افزودن عصاره دارچین به غذا های خود اثرات قابل توجهی بر شاخص های قند خون داشته باشند.

  • محافظت از بدن در برابر کاهش شناختی و عملکرد مغز

تحقیقات بعلاوه نشان داده اند که یکی دیگر از مزایای آنتی اکسیدانی محافظ نماینده دارچین این است که این ماده می تواند به دفاع از مغز در برابر بیماری های عصبی مانند بیماری های پارکینسون و آلزایمر یاری نمایند.

خواص دارچین با فعال کردن پروتئین های محافظتی عصبی که از سلول های مغز در برابر جهش و نابودی محافظت می نماید، از عملکرد شناختی و سلامت مغز حمایت می نماید. این موضوع باعث کاهش اثرات منفی استرس اکسیداتیو می گردد. از آنجایی که دارچین حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی است، اثرات پیری بر روی بدن و مغز را کاهش می دهد.

  • کاهش خطر ابتلا به سرطان

با توجه به توانایی آنتی اکسیدانی، دارچین می تواند در برابر آسیب DNA، جهش سلولی و رشد تومور سرطانی از بدن محافظت کند. مطالعات نشان داده اند که این خاصیت دارچین از یک ترکیب به نام سینامالدئید به دست می آید. این ماده توانایی مهار رشد تومور سرطانی و محافظت از DNA در برابر آسیب را دارد و سلول های سرطانی را به خود ویرانی (آپوپتوز سلول) تشویق می نماید.

این ویژگی به ویژه در خصوص روده بزرگ درست است. مطالعات نشان می دهند که دارچین می تواند سلامت روده را بهبود بخشد، بنابراین خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ با مصرف دارچین کاهش پیدا می نماید. دارچین در حال حاضر به عنوان یک عامل ضد سرطانی طبیعی شناخته می گردد.

  • مبارزه با عفونت ها و ویروس ها

وقتی که نوبت به دفاع از بدن در برابر بیماری ها می رسد، مزایای زیادی در دارچین وجود دارد. دارچین یک ماده ضد میکروبی، آنتی بیوتیک، ضد قارچی و ضد ویروسی است. توانایی های تقویت نماینده سیستم ایمنی دارچین در روغن دارچین موجود است.

دارچین در بسیاری از فرهنگ ها به طور طبیعی برای مبارزه با عفونت های مضر و ویروسی استفاده می گردد. روغن دارچین بعلاوه دارای توانایی های محافظتی در برابر باکتری های مختلف است و می تواند نشانه های منفی در دستگاه گوارش و روی سطح پوست را درمان کند.

  • محافظت از سلامت دهان و دندان

در مطالعات انجام شده، عصاره هایی که در آن ها دارچین یافت می گردد، از باکتری هایی که در میکرو فلور دهان زندگی می نمایند محافظت می نمایند. عدم تعادل در این باکتری ها می تواند باعث به وجود آمدن بوی بد دهان و پوسیدگی دندان گردد. روغن اسانس دارچین قوی تر از سایر عصاره های گیاهی آزمایش شده است و می تواند مانند دهانشویه ضد باکتری طبیعی عمل کند.

  • یاری به جلوگیری یا درمان کاندیدا

مطالعات به عمل آمده نشان می دهد که خواص ضد قارچ قدرتمند دارچین ممکن است در جلوگیری یا درمان کاندیدا در دستگاه گوارش موثر باشد. دارچین ثابت نموده است که مقدار کاندیدا آلبیکنس که سبب رشد بیش از حد کاندیدا می گردد و می تواند علایم متعدد گوارشی و خودایمنی ایجاد کند را کاهش دهد. علاوه بر این، یکی دیگر از خواص دارچین این است که یاری می نماید تا قند خون که عاملی برای افزایش خطر ابتلا به کاندیدا است کنترل گردد.

به گفته محققان، هنگامی که به بیماران عصاره دارچین یا اسانس دارچین داده می گردد، آن ها بهبودی در مقدار مخمر کاندیدا و کاهش علائم را نشان می دهند. دارچین به طور طبیعی موجب تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با التهاب، واکنش های ایمنی بدن و مخمر در داخل روده می گردد.

  • بهبود سلامت پوست

دارچین دارای اثرات آنتی بیوتیکی و ضد میکروبی است که از پوست در برابر التهاب، بثورات، واکنش های آلرژیک و عفونت محافظت می نماید. استفاده از اسانس دارچین به طور مستقیم روی پوست می تواند در کاهش التهاب، تورم، درد و قرمزی مفید باشد. دارچین و عسل، که یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده ضد میکروبی است، اغلب با هم به منظور افزایش سلامت پوست به استفاده می گردد و برای درمان آکنه، روزاسه و علائم آلرژی پوست مفید است.

  • یاری به مبارزه با آلرژی

مطالعات به این نتیجه رسیده اند که افرادی که دارای آلرژی هستند می توانند از خواص ترکیبات موجود در دارچین بهره ببرند. تحقیقات نشان داده اند که دارچین در مبارزه با نشانه های حساسیت و آلرژی مفید است. زیرا باعث کاهش التهاب و واکنش های هیستامین در بدن حیوانات می گردد، گرچه هنوز آزمایشات انسانی در این زمینه صورت نگرفته است. به همین علت، بسیاری از متخصصان معتقدند که این ماده می تواند به کاهش علائم حملات آسم یاری کند.

در فرم اسانس، دارچین ممکن است توانایی های سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و برای جذب مواد مغذی در طول هضم سودمند باشد. با تاثیر این ماده بر روی روند هضم، واکنش های اتوماتیک ایمنی که می توانند پس از مصرف آلرژن ها ایجاد شوند کاهش می یابد.

فارماکوکینتیک

ترکیبات اصلی و دارویی:

  • دارای آمیدون، موسیلاژ، تانن، اگزالات کلسیم، قند، سینامومین، رزین و اسانس است.
  • جزء اصلی اسانس فرآوری شده دارچین سینامالدئید و 18-5 درصد اوژنول است.
  • ارزش تجاری به مقدار سینامالدئید آن می باشد.

این فرآوری خاص مهمترین قسمت آن میباشد که در پوست تنه دارچین یافت می گردد که به دقت استخراج شده و دارای ترکیبات مهمی می باشد شامل:کاریوفیلن، لینالول، آلفاترپینئول، کومارین، سینئول و ترپینن است.

در پژوهش های انجام شده به وسیله گروه علمی نواندیش معین شده است که در افراد مبتلا به دیابت استفاده از MHCP و یا مشتقات دیگر آن عملکرد انسولین را تقویت می نماید و بعلاوه معین شده است که مصرف دوزه معینی در مدت زمان معین اثر بسیار مثبتی بر روی سطح گلوکز، تری گلیسیرید و کلسترول دارد پس بر آن شدیم تا با بهره گیری از استاندارسازی گیاهان دارویی به دوزی اصولی و کاملاً علمی دست پیدا نموده و فراوری مکمل غذایی را از این ادویه مفید آغاز نموده تا مصرف این ادویه شگرف بتواند اثرات مثبتی بر سلامتی هموطنان عزیزمان داشته باشد.

جهت تهیه این مکمل که با قیمت بسیار مناسبی ارائه می گردد، هموطنان عزیز میتوانند با شماره تلفن یا واتساپ 09199101310 تماس گرفته یا به وسیله دنبال کردن صفحه اینستاگرام Purekadeh این مکمل غذایی را تهیه نمایند.

پ

منبع: برترین ها

به "مکمل غذایی ساقه درخت دارچین، یک مکمل همه فن حریف، مخصوصاً برای پایین آوردن قندِ خون!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مکمل غذایی ساقه درخت دارچین، یک مکمل همه فن حریف، مخصوصاً برای پایین آوردن قندِ خون!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید