خبرنگاران یک هزار و 500 تن کشمش از خُنداب استان مرکزی صادر شد

به گزارش فروشگاه خورشید، اراک -خبرنگاران- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنداب گفت: یکهزار و 500 تن کشمش سال گذشته از این شهرستان به خارج از کشور صادر شد که این امر نقش مهمی در اقتصاد این منطقه دارد.

خبرنگاران یک هزار و 500 تن کشمش از خُنداب استان مرکزی صادر شد

رضاحسین اسماعیلی روز چهارشنبه در گفت و گو با فروشگاه خورشید اضافه کرد: این میزان محصول به کشورهای آذربایجان، روسیه، اوکراین و آلمان صادر شده است.

وی سطح زیرکشت باغ های شهرستان را 13هزار هکتار مطرح نمود و گفت: از این میزان 6 هزار و 500 تن سردرختی و بقیه تاکستان انگور است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنداب گفت: تولید محصولات باغی این شهرستان 170 هزار تن است که از این میزان 120هزار تن انگور است که 25درصد آن تازه خوری و 30هزار تن آن تبدیل به کشمش می گردد.

وی اعلام کرد: یکی از مسائل حوزه کشاورزی خنداب ضایعات10 تا 20 درصدی تولیدات انگور است که این مشکل ناشی از روش کشت سنتی و قدیمی این محصول است.

اسماعیلی ادامه داد: برای برطرف این مشکل و کاهش ضایعات انگور، در حال حاضر در شهرستان از روش کشت داربستی استفاده می گردد و تا کنون هفت هزار هکتار از روش سنتی به ایستاده داربستی تبدیل شده است.

وی در مورد یکپارچه سازی دشت عمومی شهرستان نیز گفت: بعضی اراضی کشاورزی میان وارثان تقسیم و خُرد شده بودند که اکنون قطعات پراکنده تجمیع و یکپارچه سازی اراضی اجرا شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنداب بیان نمود: آبیاری اراضی کشاورزی از شیوه سنتی و قدیمی که بهره وری کمی دارد به روش نوین تغییر یافته و از 600 هکتار اراضی اکنون 354هکتار به سامانه آبیاری نوین مجهز شده اند.

شهرستان خنداب به مرکزیت شهری به همین نام در فاصله 90 کیلومتر اراک واقع شده و حدود 60 هزار نفر جمعیت دارد.

مهمترین محصول این شهرستان انگور است که به صورت کشمش تولید می گردد و این منطقه بیشترین سطح زیر کشت انگور در استان مرکزی را دارا می باشد.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران یک هزار و 500 تن کشمش از خُنداب استان مرکزی صادر شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران یک هزار و 500 تن کشمش از خُنداب استان مرکزی صادر شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید