درمان سرطان سینه فقط با یک سبزی

به گزارش فروشگاه خورشید، پیشگیری از سرطان سینه می تواند بخش عظیمی از نگرانی بانوان را کاهش دهد. با تغذیه مناسب از این بیماری خود را ایمن کنید.

درمان سرطان سینه فقط با یک سبزی

میوه ها و سبزیجات برای هر بخش از بدن فواید بی نظیری دارند. در این مطلب به نتیجه جدیدترین مطالعات بر روی هویج برای پیشگیری از ابتلا به سرطان ها به خصوص سرطان سینه زنان می پردازیم. خواص هویج برای سرطان را در این مطلب از مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

خواص هویج برای سرطان سینه

هنگامی که صحبت از پیشگیری سرطان سینه می گردد، هویج و سایر سبزی ها با رنگ قرمز روشن، زرد و نارنجی سلاحی مخفی در برابر این بیماری محسوب می شوند. طبق آنالیز بیش از 3000 ژن، یک ترکیب موجود در هویج می تواند احتمال ابتلا به سرطان سینه را تقریباً تا 60 درصد کاهش دهد. این ترکیب بتاکاروتن است و به محافظت در برابر شکل خاصی از سرطان سینه یاری خواهد نمود.

این مطالعه نشان داد زنانی که در خون خود سطوح بالاتری از بتاکاروتن داشتند، در مقایسه با زنانی که سطح پایین تری داشتند، خطر ابتلا به سرطان سینه منفی با ER را 59 درصد کاهش داده است.

کارتنوئید

این ترکیب رنگ دانه ای محلول در چربی بوده و در میوه ها و سبزی های حاوی ویتامین A وجود دارد. این رنگ دانه به عنوان آنتی اکسیدانی قوی، سلول ها و بافت های بدن را از حمله رادیکال های آزاد بدون اکسیژن محافظت می نماید بعلاوه در تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن و ارتباط سلول به سلول مؤثر است.

در چندین مطالعه جداگانه دانشمندان ارزش های رژیم غذایی غنی از کاروتنوئید را حتی برای زنان مبتلا به سرطان بدخیم سینه تأیید نموده اند. در بین 5450 زن یائسه که طی یک دوره 8ساله موردمطالعه قرار گرفتند؛ افرادی که از سبزی های کاروتنوئیدی بیشتر مصرف می کردند، خطر ابتلا به سرطان بدخیم سینه را تقریباً 50 درصد کاهش داده بودند. علاوه بر این، یک مطالعه منتشر شده نیز نتیجه گرفت که رژیم غذایی غنی از کاروتنوئید می تواند از بازگشت سرطان سینه جلوگیری کند.

کاروتنوئید و سرطان

ضروری است بدانید که کاروتنوئیدها زیرمجموعه هایی دارند شامل:

یکی دیگر از ترکیبات مرتبط، آلفا کاروتن است که خطر سرطان را حدود 39 درصد کاهش می دهد. طبق گفته انستیتوی تحقیقات، سرطان سینه منفی ER نوعی از سرطان سینه است که درمان آن سخت است زیرا سرطان در این نوع به خوبی به هورمون درمانی پاسخ نخواهد داد.

در بین سبزی ها، هویج بالاترین اندازه بتاکاروتن را داراست. این فیتوشیمیایی قدرتمند در هویج خام و پخته شده و بعلاوه در آب هویج وجود دارد، بنابراین گزینه های زیادی در خصوص ترکیب هویج در رژیم غذایی وجود خواهد داشت. کدوتنبل، سیب زمینی شیرین، فلفل قرمز، گوجه فرنگی، اسفناج، کلم و سایر سبزی ها دارای برگ تیره سرشار از بتاکاروتن هستند.

کاهش سرطان سینه منفی ER با مصرف این غذاها مؤثر است و فقط حدود یک سوم از موارد سرطان سینه شامل تومورهای منفی ER می گردد. رژیم غذایی از بسیاری جهات بر سلامتی شما تأثیر می گذارد از جمله کاهش خطر ابتلا به انواعی از سرطان ها.

بتاکاروتن

مصرف یک رژیم غذایی سرشار از بتاکاروتن می تواند به حفظ سرطان سینه منفی ER یاری کند.

لیکوپن

در برخی موارد، پخت وپز قابلیت دستیابی به کاروتنوئیدها را افزایش می دهد. لیکوپن کاروتنوئیدی است که در حقیقت پس از پخته شدن برای بدن انسان قابل استفاده تر می گردد. لیکوپن در گوجه فرنگی، هندوانه و پاپایا یافت می گردد.

محققان هنوز خاصیت محافظت نمایندگی سرطان را در غذاهای غنی از کاروتنوئید شناسایی ننموده اند اما نقش آن ها را در بهبود ارتباط سلول کشف نموده اند. اعتقاد بر این است که کاروتنوئیدها نقش مهمی در تولیدمثل زنان نیز دارند. بعلاوه خوردن غذاهای حاوی مولکول های ویتامین A که به نام رتینول شناخته می شوند از سینه در برابر سرطان محافظت می نمایند. رتینول ها به وفور در جگر، کره و تخم مرغ یافت می شوند.

سیب زمینی شیرین

تحقیقات نشان می دهد که یک ماده غذایی موجود در هویج و سیب زمینی شیرین می تواند یک سلاح حیاتی علیه سرطان سینه در مراحل اولیه باشد. رتینوئیک اسید مشتقی از ویتامین A است که به جوان سازی پوست یاری و نسخه ضعیف آن در کرم های ضدچروک صورت استفاده می گردد. این ماده شیمیایی بر رشد سلولی، تکثیر و بقا نیز اثر می گذارد.

پیشنهاد مطالعه: مطلب چرا در خواب حرف می زنیم؟+ راهکار آن را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "درمان سرطان سینه فقط با یک سبزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درمان سرطان سینه فقط با یک سبزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید