با خوردن این آش نفخ نمی کنید
به گزارش فروشگاه خورشید، با اینکه آش رشته یکی از پرطرفدارترین آش ها است ولی به خاطر داشتن حبوبات زیاد و رشته معمولا خوردن آن برای شام از سوی متخصصان تغذیه توصیه نمی شود.
پس اگر طرفدار آش هستید، به فکر آش سبک تری باشید. آش ماسوآ از همین آش هاست. این آش مربوط به استان لرستان است و آن را هم به صورت داغ و هم به صورت سرد سرو می کنند.
مواد لازم
300 گرم نخود و لوبیا سفید (به میزان مساوی)
500 گرم بلغور گندم
500 گرم اسفناج (یا برگ چغندر)
500 گرم کشک
2 عدد پیاز درشت
میزانی سیر و نعناداغ برای تزئین
روغن به میزان لازم
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
1. ابتدا حبوبات شامل نخود و لوبیا را از چند ساعت قبل یا یک شب تا صبح خیس کنید. درضمن آب حبوبات خیس شده را چندین بار عوض کنید. با این کار نفخ حبوبات گرفته می شود.
2. بلغور گندم را هم پاک کرده و پس از شستن خیس کنید. برای اینکه بلغور زودتر بپزد بهتر است آن را هم از شب قبل خیس کنید. حالا نوبت به اسفناج می رسد. اسفناج ها را درشت خرد کنید. البته اگر از اسفناج هایی با برگ های ریز تهیه کرده اید، فقط کافی است آنها را نصف کنید.
3. قابلمه ای مناسب آماده کرده و ابتدا حبوبات را در آن بپزید، سپس اسفناج و بلغور را به آن اضافه کنید. شعله اجاق گاز را کم کنید و بگذارید آش خوب جا بیفتد.
4. در این فاصله پیازها را پوست کنده و خلالی خرد کنید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید. البته حین سرخ کردن پیاز، میزانی هم زردچوبه اضافه کنید. بعد از آماده شدن پیازداغ دو سوم آن را به آش اضافه کنید و بقیه را برای تزئین روی آش کنار بگذارید. میزانی هم نعناداغ و سیرداغ آماده کنید و برای تزئین نگه دارید.
5. کشک را هم بعد از جوشاندن، در یک ربع آخر پخت آش بیفزایید. بعد از اینکه آش جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و با پیازداغ، نعناداغ و سیرداغ تزئین کنید.
منبع: همشهری آنلاین