طرز تهیه املت خرما یا خرما و تخم مرغ ، یک صبحانه انرژی بخش
به گزارش فروشگاه خورشید، با طرز تهیه املت خرما برای آغاز یک روز پرانژری موافقید؟ آماده کردن یک صبحانه مقوی و خوشمزه علاوه بر این که انرژِی کل روزتان را فراهم می نماید، باعث می گردد خیلی سرحال تر و شاداب تر روزتان را سپری کنید. بارها و بارها از اهمیت این وعده غذایی برایتان گفتیم و سعی داشتیم با دستورالعمل های مختلف شما را تشویق به خوردن صبحانه کنیم و تنوع بیشتری برای این وعده برایتان ایجاد کنیم. این بار هم با یک دستورالعمل تهیه املت در کنارتان هستیم.املت خرما یا تخم مرغ و خرما یک غذای بسیار مقوی و پرانرژی است که در وعده صبحانه و بعلاوه عصرانه و حتی به عنوان ناهار یا شام برای روزهایی که کم تر می توانیم برای آشپزی زمان بگذاریم، می تواند سرو گردد.
در ادامه طرز تهیه املت خرما را با تمام خلاقیت هایی که بر حسب ذائقه تان می توانید برای آن به کار ببرید، در اختیارتان قرار دادیم. این املت را هم به شکل ساده و هم با اضافه کردن مغزها و چاشنی های مختلف می توانید تهیه کنید و از خواص بی نظیر خرما در کنار یک وعده پروتئینی بهره ببرید.
مواد لازم برای تهیه املت خرما یا خرما تخم مرغ
- خرما 11 عدد
- تخم مرغ چهار عدد
- زعفران دم نموده دو قاشق غذاخوری
- دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
- جوز هندی یک هشتم قاشق چای خوری
- پودر پسته (به دلخواه) به مقدار لازم
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 30 گرم
طرز تهیه املت خرما یا خرما و تخم مرغ خوشمزه و انرژی بخش
مرحله اول
املت غذایی محبوب و خوشمزه است که تخم مرغ یکی از مواد اولیه و همیشگی آن بوده و معمولا به عنوان صبحانه یا میان وعده انژی بخش سرو می گردد. تا به اینجا ما املت ها متفاوت و جذابی مانند املت اسپانیایی و املت اسفناج و پنیر را به شما آموزش داده ایم. امروز هم قصد داریم یک املت مقوی و اصیل ایرانی را به شما آموزش دهیم که گزینه ای عالی برای آغاز روز شما است. برای آغاز پوست خرماها را بگیرید و هسته شان را جدا کنید. سپس آن ها را به یاری دست به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.
مرحله دوم
یک کاسه بردارید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکانید. به یاری چنگال کمی آن ها را بزنید تا زرده و سفیده شان یکی گردد. سپس جوز هندی، دارچین، زعفران و خرماهای تکه شده را به تخم مرغ اضافه نموده و مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
یک تابه نچسب بردارید. کره پاستوریزه را داخل آن روی حرارت قرار دهید تا ذوب و کمی داغ گردد. مواد داخل کاسه را داخل تابه ریخته و صبر کنید تا یک طرف املت پخته و سرخ گردد. سپس آن را داخل یک بشقاب سرو نموده و با پودر پسته تزئین کنید. املت خرمای شما آماده است و می توانید با نان سنگک داغ و یک استکان چای لبسوز آن را نوش جان کنید.
فوت و فن های طرز تهیه املت خرما یا خرما تخم مرغ
- برای تهیه این املت می توان خلاقیت های دیگری هم به خرج داد یا این که آن را به شکل ساده تر هم تهیه کرد. برای مثال املت خرما را می توانید همراه کنجد خام (بدون نمک) و مغز گردو هم درست کنید. کافیست هنگام مخلوط کردن مواد یک قاشق غذاخوری کنجد خام یا دو قاشق غذاخوری مغز گردوی خرد شده اضافه کنید. برای درست کردن این املت به ساده ترین شکل ممکن فقط از تخم مرغ و خرما بهره ببرید.
- دقت کنید که خرما به خاطر داشتن قند زیاد خیلی سریع می سوزد پس حرارت را خیلی زیاد نکنید و مواد را مدام هم بزنید چون اگر تخم مرغ خرما بسوزد رگ تلخی می گیرد.
- تعداد و مقدار خرماها بستگی به ذائقه خودتان هم دارد. بنابراین می توانید از تعداد بیشتر یا کم تری خرما استفاده نموده و هم چنین آن ها را اصلا ریز نکنید.
- روی املت را می توانید با مقداری دارچین، پودر پسته و مغزهای دیگر تزئین کنید.
- اگر مایل بودید می توانید مواد را به صورت جداگانه اضافه کنید؛ یعنی اول تخم مرغ های زده شده را داخل تابه بریزید. بعد از این که کمی تخم مرغ خودش را گرفت مواد را روی یک سمت تخم مرغ بریزید و طرف دیگر را برگردانید.