چگونه در خیارشور را باز کنیم؟، 9 روش برای باز کردن در ظروف شیشه ای

به گزارش فروشگاه خورشید، شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که همواره با شیشه مربا یا رب و خیارشور کلنجار می روید و نمی توانید به راحتی در آن ها را باز کنید. در این مطلب با استفاده از یکسری روش های آسان و خانگی می توانید در این شیشه ها را باز کنید.

چگونه در خیارشور را باز کنیم؟، 9 روش برای باز کردن در ظروف شیشه ای

هیچ چیز بدتر از این نیست که گرسنه باشید، اما نتوانید در ظرف غذای خود را باز کنید. مثلا اگر دلتان بخواهد از خیارشور یا کره بادام زمینی بهره ببرید ممکن است در شیشه آن ها را نتوانید به راحتی باز کنید. راه های زیادی برای باز کردن در یک شیشه با وسایل معمولی خانگی وجود دارد که ما در این مطلب به آن ها می پردازیم:

1. مهر و موم روی در را بشکنید

با قاشق چوبی آشپزخانه روی در شیشه ضربه بزنید تا مهر و موم آن بشکند. هر چه محکم تر با قاشق چند بار در اطراف لبه در شیشه ضربه بزنید تا مهر و موم آن باز گردد، بهتر است. اما مراقب باشید شیشه نشکند. سپس سعی کنید در آن را بچرخانید.

ممکن است لازم باشد این کار را چند بار تکرار کنید تا در آن باز گردد. اگر قاشق چوبی در آشپزخانه ندارید می توانید سایر ظروف آشپزخانه را امتحان کنید. ظروف چوبی برترین کارایی را دارند، اما هر چیز سنگین می تواند کار شما را راه بیندازد.

2. از چاقوی کره خوری بهره ببرید

از یک چاقوی کره خوری یا لبه یک قاشق فلزی به عنوان اهرم بهره ببرید. نوک صاف یک چاقوی کره خوری یا نوک ظروف فلزی صاف دیگری را که می تواند زیر لبه در شیشه قرار بگیرد، وارد کنید. با احتیاط در شیشه را بچرخانید تا مهر و موم آن باز گردد.

3. انتهای شیشه را با کف دست ضربه بزنید

کف شیشه را با کف دست بزنید. شیشه را با زاویه 45 درجه رو به پایین با یک دست خود نگه دارید. کف شیشه را محکم با کف دست دیگر خود بکوبید. این کار سبب می گردد تا با بالا بردن فشار روی در مهر و موم باز گردد.

4. از آب داغ بهره ببرید

در را به مدت 30 ثانیه در آب داغ فرو کنید تا مهر و موم آن باز گردد. یک ظرف را با آب داغی که در حال جوش نیست پر کنید و شیشه را وارونه در آن برگردانید. ظرف را به مدت 30 ثانیه در آب بگذارید، سپس سعی کنید آن را باز کنید. اگر اولین بار درپوش باز نشد، این فرآیند را تکرار کنید.

بعلاوه می توانید در را به مدت 2 دقیقه زیر آب داغ شیر آشپزخانه هم قرار دهید تا باز گردد.

5. از سشوار بهره ببرید

اگر آب داغ جواب نداد از سشوار برای گرم کردن در شیشه بهره ببرید. سشوار را روشن کنید و آن را به مدت 30 ثانیه به سمت در بگیرید تا مهر و موم آن باز گردد. یا اینکه از یک حوله برای پیچاندن در بهره ببرید.

این روش بعلاوه به آب کردن مربا یا سایر غذا های چسبناک که ممکن است سبب سفت شدن در شیشه شده باشند، یاری می نماید. با این روش ها فقط مراقب باشید که خود را نسوزانید، چون در فلزی با گرما بسیار داغ می گردد.

7. از فندک بهره ببرید

سعی کنید از فندک به عنوان روشی دیگر برای گرم کردن در و باز کردن مهر و موم بهره ببرید. شعله فندک را به آرامی و با احتیاط دور لبه در شیشه حرکت دهید تا گرم گردد. سپس با استفاده از یک حوله یا دستکش آشپزخانه آن را بچرخانید.

هرچه آن را داغ تر کنید بیشتر منبسط می گردد، اما بسیار مراقب باشید، زیرا در شیشه خیلی داغ می گردد.

8. با یک دستمال خشک یا حوله در را بچرخانید

سعی کنید در شیشه را با یک حوله خشک بچرخانید. گاهی اوقات یک حوله تمام چیزی است که شما احتیاج دارید تا بتوانید در سرسخت را بچرخانید. شیشه را با یک دست خود بگیرید و حوله را روی در آن قرار دهید، سپس آن را در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخانید.

فقط حواستان باشد سعی کنید شیشه های سخت را روی سینک یا پیشخوان باز کنید. با این کار اگر مواد داخل شیشه بیرون ریخت همه جا به هم نمی ریزد.

9. دستکش بپوشید

یک جفت دستکش لاستیکی آشپزخانه بپوشید تا دستان تان کشش بیشتری داشته باشند. سعی کنید طبق معمول در شیشه را بچرخانید.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: فرارو

به "چگونه در خیارشور را باز کنیم؟، 9 روش برای باز کردن در ظروف شیشه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه در خیارشور را باز کنیم؟، 9 روش برای باز کردن در ظروف شیشه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید