طرز تهیه برنج گرم با آجیل و کشمش

به گزارش فروشگاه خورشید، برنج به جای مانده از شب قبل را می توانید هنگام صبحانه به روشی متفاوت میل کنید و لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه برنج گرم با آجیل و کشمش را بیاموزیم.

طرز تهیه برنج گرم با آجیل و کشمش
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • سه پیمانه برنج قهوه ای پخته شده
  • دو پیمانه شیر کامل
  • سه قاشق غذاخوری شیره افرا
  • ¼ پیمانه بادام خرد شده و بوداده
  • ¼ پیمانه کشمش طلایی
  • کمی دارچین یا جوزهندی

طرز تهیه

  1. در یک قابلمه میانه، برنج، شیر و شیره افرا را روی حرارت ملایم با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید مخلوط بجوشد. در این مدت به طور مرتب باید آنها را هم بزنید. حدود 3 دقیقه کافی است.
  2. آنها را درون کاسه بریزید و روی آنها کشمش و بادام بریزید و در آخر دارچین بپاشید و سرو کنید.
منبع: فوت و فن / marthastewart.com

به "طرز تهیه برنج گرم با آجیل و کشمش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه برنج گرم با آجیل و کشمش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید