طرز تهیه برنج گرم با آجیل و کشمش
به گزارش فروشگاه خورشید، برنج به جای مانده از شب قبل را می توانید هنگام صبحانه به روشی متفاوت میل کنید و لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه برنج گرم با آجیل و کشمش را بیاموزیم.

- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- سه پیمانه برنج قهوه ای پخته شده
- دو پیمانه شیر کامل
- سه قاشق غذاخوری شیره افرا
- ¼ پیمانه بادام خرد شده و بوداده
- ¼ پیمانه کشمش طلایی
- کمی دارچین یا جوزهندی
طرز تهیه
- در یک قابلمه میانه، برنج، شیر و شیره افرا را روی حرارت ملایم با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید مخلوط بجوشد. در این مدت به طور مرتب باید آنها را هم بزنید. حدود 3 دقیقه کافی است.
- آنها را درون کاسه بریزید و روی آنها کشمش و بادام بریزید و در آخر دارچین بپاشید و سرو کنید.
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: sunshop.3ye.ir
شناسه مطلب: 12366
به "طرز تهیه برنج گرم با آجیل و کشمش" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه برنج گرم با آجیل و کشمش"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید