طرز تهیه دسر سوپانگل؛ دسر خوشمزه و مقوی برای افطار

به گزارش فروشگاه خورشید، خبرنگارانـ همانطور که می دانیم در ماه مبارک رمضان تغذیه اهمیت بسیار زیادی دارد. توصیه پزشکان و مشاوران تغذیه به روزه داران این است که در وعده افطار بیشتر غذا های کم حجم، مقوی و سبک تر را مصرف نمایند؛ بنابراین دسر هایی که پایه شیر دارند، برای این وعده غذایی بسیار مناسب و مقوی هستند.

طرز تهیه دسر سوپانگل؛ دسر خوشمزه و مقوی برای افطار

دسر سوپانگل نوعی دسر خوشمزه و مشهور کشور ترکیه است که شیر، آرد، شکر، تخم مرغ، پودر کاکائو و کره از مواد اصلی تشکیل دهنده آن به شمار می رود. تهیه این دسر شکلاتی خوشمزه بسیار راحت است و در مدت زمان کمی آماده می گردد. در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر سوپانگل همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این دسر تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه دسر سوپانگل

شیر: 1 لیتر

آرد سفید قنادی: 3 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ: 2 عدد

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری

شکر: 70 گرم

کره: 1 قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای: 100 گرم

وانیل: نصف قاشق چای خوری

پودر پسته برای تزیین: به اندازه دلخواه

طرز تهیه دسر سوپانگل

1 ـ برای آغاز کار ابتدا آرد را همراه با پودر کاکائو، وانیل، زرده تخم مرغ و شکر داخل قابلمه مناسب بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا آرد گلوله نگردد و و مواد به صورت یکدست با شیر مخلوط شوند. برای بهتر هم خوردن مواد می توانید از همزن برقی بهره ببرید و مواد را به مدت 30 ثانیه با دور تند همزن برقی هم بزنید.

2 ـ قابلمه را روی حرارت میانه اجاق گاز بگذارید و مواد را مدام هم بزنید تا کم کم قوام بیاید و بپزد. وقتی مواد به غلظت فرنی رسید، اجاق گاز را خاموش کنید و تکه های شکلات و کره را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا با آب شوند و با مواد دسر به خوبی مخلوط شوند.

3 ـ حالا ظرف های مورد نظر دسر را آماده کنید. این دسر را می توانید داخل لیوان دسر یا پیاله به صورت یک نفره سرو کنید و یا داخل ظرف بزرگ تر بریزید. بعد از اینکه دسر را داخل ظرف مخصوص ریختید، روی دسر را با کمی پودر کاکائو و پودر پسته تزیین کنید، نوش جان.

نکته

دسر سوپانگل یک نوعی دسر شکلاتی است و شکلات از مواد اصلی تشکیل دهنده آن است، به همین علت اندازه شکری که در دستور پخت آمده، کم است. اگر ذائقه شما شیرینی پسند است، می توانید به دلخواه اندازه شکر را افزایش بدهید و اگر شیرینی کمتری دوست دارید، می توانید اندازه شکر گفته شده در دستور پخت را کمتر کنید.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه دسر سوپانگل؛ دسر خوشمزه و مقوی برای افطار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر سوپانگل؛ دسر خوشمزه و مقوی برای افطار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید