طرز تهیه کوکی؛ یک جایگزین داغ برای کوکی های آماده

به گزارش فروشگاه خورشید، اگر خود و خانواده تان خیلی کوکی دوست دارید بهتر است یک بار این طعم خوشمزه را در آشپزخانه خود خلق کنید. کوکی شکلاتی اغلب تغذیه مناسبی برای بچه ها و عصرانه خوشمزه ای برای همه اعضای خانواده است.

طرز تهیه کوکی؛ یک جایگزین داغ برای کوکی های آماده

هر چقدر که کوکی های آماده و بسته بندی، خوشمزه و دلپذیر باشند هم قابل مقایسه با کوکی های دست ساز خانگی نیستند. اگر خود و خانواده تان خیلی کوکی دوست دارید بهتر است یک بار این طعم خوشمزه را در آشپزخانه خود خلق کنید. کوکی شکلاتی اغلب تغذیه مناسبی برای بچه ها و عصرانه خوشمزه ای برای همه اعضای خانواده است.

  • یک دوم پیمانه یا 115 گرم کره (به دمای اتاق رسیده باشه)
  • سه چهارم پیمانه یا 150 گرم شکر قهوه ای
  • یک دوم پیمانهیا 100 گرم شکر (دانه ریز)
  • تخم مرغ تازه 1 عدد + یک زرده تخم مرغ
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
  • یک دوم پیمانه یا 150 گرم شکلات نوتلا
  • 2 + یک سوم پیمانه یا 300 گرم آرد
  • یک + یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین
  • آرد ذرت 1 قاشق چای خوری
  • نمک یک دوم قاشق چای خوری
  • یک + یک چهارم پیمانه یا 225 گرم چیپس شکلات

1. قبل از همه فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد.

2. کاغذ روغنی رو هم در سینی فر قرار بدهید تا آماده باشد.

3. در یک ظرف گود کره نرم شده را بریزید و با همزن حدود یک دقیقه بزنید تا صاف و یک دست گردد. شکر قهوه ای و شکر دانه ریز را به کره اضافه کنید و باز با همزن بزنید تا شکر به خورد کره بره و رنگ آن کمی روشن گردد.

4. حالا تخم مرغ، زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مجددا با دور تند همزن بزنید.

5. همزن را کنار بگذارید و نیمی از نوتلا (یک چهارم پیمانه از نوتلا) را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.

6. در ظرف جدا گانه ای مواد خشک شامل آرد، جوش شیرین، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد تر اضافه کنید و با دور آرام همزن بزنید.

7. یک فنجان از چیپس شکلات را با مواد مخلوط کنید و چند ثانیه دیگه هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

8. در خاتمه همزن رو خاموش کنید و نصف به جای مانده نوتلا را به مواد اضافه کنید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید.

9. سپس خمیر را قاشق قاشق یا با اسکوپ روی کاغذ روغنی که در سینی فر قرار دادید بچینید. (فاصله ها را حدود دو برابر اسکوپ بذارید چونکه بعد از پخت کوکی ها پهن می گردد.

10. بگذارید در فر حدود 10 دقیقه بپزد تا کمی رنگ آن از خامی در بیاید.

11. از فر خارج کنید و میزان به جای مانده از شکلات های چیپسی را روی کوکی های داغ بپاشید و کمی چیپس های شکلات را فشار دهید تا کمی فرو رود.

12. سپس اجازه دهید تا چند دقیقه ای خنک گردد و نوش جان کنید.

13. اگر بعد از 10 دقیقه که در فر بود کوکی ها پف کردند، از فر خارج کنید و با قاشق روی کوکی ها فشار دهید تا پف کوکی ها بخوابد.

منبع: تست آو هوم

ایرنا

منبع: فرادید

به "طرز تهیه کوکی؛ یک جایگزین داغ برای کوکی های آماده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی؛ یک جایگزین داغ برای کوکی های آماده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید